2010年7月14日水曜日

Cooking in English

We will be talking about "Cooking in English".

Caroline: Last time we talked about cooking "kashata" for our next "cooking in English", but I could not find grated coconut or whole coconut which is one of the ingredients.

Naoyuki: Oh, that's too bad. Do you know any good recipe for the next event?

Caroline: Yes, I got another idea. We can cook "pilau" (Kenyan pilaf) accompanied by "kachumbari" which is a kind of side salad.

Naoyuki: That sounds good! Let's try cooking those on the date below.


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Cooking in English

Recipes : Pilau & Kachumbari

Venue: ForB English

Time: 12:00 - 14:00

Day & Date: Sunday, August 1st, 2010

Charges:ForB students @ 5,000 yen, Non-students @ 6,000 yen

For further enquiries contact us at info@forbusinesspeople.com or call 045-350-4918

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今日は Cooking in English について話します。

カロライン: 前回、次の 「Cooking in English」 で、「カシャタ」を作ろうって話したんだけど、材料のすり下ろしたココナッツかココナッツそのものが見つからなかったのよ。

ナオユキ: あら、それは残念。何か次のイベント用の良い料理知らない?

カロライン: ええ、別のアイデアはあるわよ。「ピラウ」(ケニアのピラフ)に付け合せのサラダみたいな「カチュンバリ」を一緒に作れるわ。

ナオユキ: いいねー!以下の日付にそれを作ってみましょう。

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Cooking in English

料理 : ピラウ & カチュンバリ


場所: 英会話フォービー

時間: 12:00 - 14:00

日付: 2010年8月1日(日)

料金: 会員 5,000 円, 非会員 6,000 yen

詳細は info@forbusinesspeople.com 又は 045-350-4918 までご連絡ください。

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